harmonisk par
 

Greve Psykologiske klinik
Erik Kromann, Cand. Psych. autoriseret psykolog
Sløjen 18, Greve
Telefon 43600806 8-9 og 12-13
Mail: psykolog112@gmail.com

 
 
 
 
 
 

Tider, priser og betingelser m.v.

Forudsætningen for parterapi er, at begge parter er til stede og er enige om at arbejde for at få et bedre parforhold. Under normale omstændigheder varer en parterapi 5 sessioner à 50 minutter. Hvis økonomien tillader det, møder parret en gang om ugen. Ellers kan hyppigheden også tilrettelægges med større intervaller, dog helst mindst en gang om måneden. I løbet af de 5 timer lærer parret ikke voldelig kommunikation, at give udtryk for følelser og behov på en direkte og passende måde og at kontrollere vreden, så den hverken skader personen selv eller parforholdet. Udover selve sessionerne får parret opgaver, som de skal arbejde sammen om hjemme.

Prisen for parterapi er pr.1.5.2017 kr. 890,- for 50 minutter, ikke for hver, men for begge to. Beløbet afregnes fra gang til gang kontant, da jeg ikke tager imod betaling via dankort eller mobilpay. Der kan ikke ydes tilskud fra sygesikring eller sundhedsforsikring.

Det er bedre at forebygge end at helbrede.
Uheldigvis kommer de fleste par først, når problemerne i parforholdet er blevet så store, at parret er tæt på skilsmisse. Da skilsmisser som regel har store menneskelige og økonomiske omkostninger, er det bedre at komme, inden skaderne bliver for store. Et parforhold er ligesom en smuk blomst. Uden pasning og pleje dør den.


 
 
   

Erik kromann

Psykolog Erik Kromann
7 års uddannelse til psykolog på Københavns Universitet i 1980
Selvstændig psykolog fra 1981.
Autoriseret af Psykolognævnet og Social ministeriet fra 1994.
To årigt kursus i  gestaltterapi.
40 timers kursus i mindfullness baseret kognitiv terapi i 2008.
2009 seminar i depressionsbehandling.
Nov. 2009: 2 dages seminar i kognitiv coaching.
2010 seminar i psykotraumatologi