harmonisk par
 

Greve Psykologiske klinik
Erik Kromann, Cand. Psych. autoriseret psykolog
Sløjen 18, Greve
Telefon 43600806 8-9 og 12-13
Mail: psykolog112@gmail.com

 
 
 
 
 
 

Skilsmisseterapi familieterapi forsoning

Konsekvensen af en skilsmisse kan være alvorlig. Undersøgelser har vist, at skilsmisse ramte mennesker får flere depressioner og psykosomatiske sygdomme. Endvidere får skilsmissebørn flere psykiske problemer med angst, depression, spiseforstyrrelser og adfærdsproblemer, og de får i gennemsnit en ringere uddannelse end børn, der vokser op under stabile forhold. I voksenlivet får de også selv flere skilsmisser. (K.Halweg & Richter 2010).
På den baggrund er det vigtigt at overveje, om det ikke er bedre at forsøge at kæmpe for sit parforhold i stedet for at flygte, for hvem ved om "nissen" ikke flytter med.
Skilsmisseterapi og forsoning
I tilfælde af skilsmisse og der er fælles børn i parforholdet, er det vigtigt, at de ikke lider skade. Børn er meget loyale og elsker både far og mor og de må derfor ikke gøres til gidsler på grund af de voksnes jalousi, vrede og sårede forfængelighed. Derfor er det vigtigt at skilsmisser foregår på en ordentlig måde og her kan jeg som psykolog bidrage til at parterne får talt ud, så og forsones, så de kan skilles på en ordentlig måde. Mægling i forbindelse med skilsmisse I Greve psykologiske klinik er psykologisk og ikke økonomisk.
Familieterapi
I familier kan der også opstå forskellige slags konflikter i relation til børn, svigerbørn, forældre og svigerforældre og mellem søskende. I disse tilfælde vil det også være gavnligt at få psykologhjælp til forsoning af konflikterne.

 
 
   

Erik kromann

Psykolog Erik Kromann
7 års uddannelse til psykolog på Københavns Universitet i 1980
Selvstændig psykolog fra 1981.
Autoriseret af Psykolognævnet og Social ministeriet fra 1994.
To årigt kursus i  gestaltterapi.
40 timers kursus i mindfullness baseret kognitiv terapi i 2008.
2009 seminar i depressionsbehandling.
Nov. 2009: 2 dages seminar i kognitiv coaching.
2010 seminar i psykotraumatologi